Spring naar content
Rotterdam Hillegersberg

Sinds april 2023 is er een Go! Health Club Rotterdam Hillegersberg gevestigd in Fysical Hillegersberg. Een mooie veelzijdige sportschool, waar fysiotherapie en fitness op een professionele wijze wordt gecombineerd. Onze moderne, laagdrempelige en sfeervolle club en fysiotherapie praktijk biedt met de nieuwste apparatuur van Technogym voor jouw optimale sportervaring en mogelijkheden voor herstel. Bij Go! Health Clubs sta jij als klant centraal en helpen wij je naar een gezondere en fittere leefstijl. Onze fysiotherapeuten en leefstijl coaches staan 364 dagen per jaar voor u klaar.

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Hillegersberg kun je gebruik maken van een speciaal ontworpen 30 minuten circuit training. Dit circuit bestaat uit verschillende oefeningen die gericht zijn op kracht, cardio en flexibiliteit. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar toch een volledige workout wilt doen.  

Verschillende groepslessen

Bij Go! Health Clubs Hillegersberg bieden we een groot scala aan groepslessen aan. We zijn gespecialiseerd in Yoga en Pilates, maar verzorgen ook lessen als Boksfit, Zumba, Mobility en BBB. Aan al onze lessen en small group trainingen kunt u deelnemen door aan te melden via de MyWelness app.

Technogym fitnessapparatuur

Onze gym is uitgerust met de nieuwste TechnoGym fitness apparatuur. Van afvallen tot spieren opbouwen tot conditie verbeteren, onze apparatuur biedt talloze mogelijkheden voor een effectieve en veilige training. Bovendien stelt het zich automatisch in op jouw persoonlijke instellingen voor een optimale workout. 

Fysiotherapie

Ook voor fysiotherapie kun je terecht bij Go! Health Clubs Hillegersberg. In de praktijk werken 8 fysiotherapeuten die ook aanwezig zijn in het fitness gedeelte. Je kunt bij ze terecht kan voor al jouw vragen. U kunt bij onze Go! Health en fysio club 6 dagen per week terecht voor fysiotherapie behandelingen en een behandelplan op maat.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs sport je slechts 30 minuten per keer, maar behaal je wel 15x meer resultaat dan in reguliere sportscholen. Dankzij de persoonlijke chipkaart worden de apparaten automatisch ingesteld en is het hét efficiënte en laagdrempelige alternatief voor reguliere sportscholen. 

Ja, dat kan! We bieden de mogelijkheid om iemand mee te nemen voor een gratis proefweek. 

Ja, je kunt direct starten met je gratis proefweek. Onze instructeurs helpen je graag op weg en geven advies over welke les geschikt is voor jouw niveau. 

Ja, als je een lidmaatschap hebt bij één van onze clubs kun je ook bij andere Go! Health Clubs sporten. Bekijk wel eerst de voorwaarden en mogelijkheden per club. 

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining