Spring naar content
COMING SOON!
Rotterdam Hillegersberg

Welkom bij Go! Health Clubs Rotterdam Hillegersberg. Het alternatief voor dé sportschool waar je terecht kunt voor een snelle en effectieve workout in slechts 30 minuten. Onze moderne en sfeervolle club biedt de nieuwste faciliteiten voor jouw optimale sportervaring. Bij Go! Health Clubs sta jij als lid centraal en helpen wij je graag om jouw fitnessdoelen te bereiken.

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Hillergersberg kun je gebruik maken van een speciaal ontworpen 30 minuten circuit training. Dit circuit bestaat uit verschillende oefeningen die gericht zijn op kracht, cardio en flexibiliteit. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar toch een volledige workout wilt doen.  

Indoor training

Bij Go! Health Clubs bieden wij indoor trainingen aan bij onze club in Hillergersberg. Deze club beschikt over alle faciliteiten die jij nodig hebt om jouw fitnessdoelen efficiënt en goed te halen. Samen met een personal trainer ga je hiermee aan de slag!

Technogym fitnessapparatuur

Onze boutique gym is uitgerust met de nieuwste TechnoGym fitness apparatuur. Van afvallen tot spieren opbouwen tot conditie verbeteren, onze apparatuur biedt talloze mogelijkheden voor een effectieve en veilige training. Bovendien stelt het zich automatisch in op jouw persoonlijke instellingen voor een optimale workout. 

Fysiotherapie

Ook voor fysiotherapie kun je terecht bij Go! Health Clubs Hillergersberg. In de club is regelmatig een fysiotherapeut aanwezig waarbij jij terecht kan voor al jouw vragen. Ook kun je hier fysiobehandelingen uit laten voeren en een behandelplan op laten stellen.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining