Spring naar content
Rotterdam Centrum

Bij Go! Health Clubs Rotterdam kun je met slechts 30 minuten per training afvallen, fitter worden en je doelstellingen behalen. De club biedt persoonlijke begeleiding en je kunt jouw resultaten en voortgang direct inzien. Ervaar zelf wat Go! Health Clubs Rotterdam voor jou kan betekenen en kies voor gemak, kwaliteit en vitaliteit.

35 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs in Rotterdam kun je gebruik maken van onze speciaal ontworpen circuit training van slechts 35 minuten. Het circuit bevat diverse oefeningen gericht op kracht, cardio en flexibiliteit, waardoor het een complete training is. Dit is perfect als je weinig tijd hebt maar toch effectief wilt trainen!

Indoor en outdoor functioneel trainen

Bij Go! Health Clubs in Rotterdam kun je zowel binnen als buiten functioneel trainen. Onze outdoor circuit training duurt 45 minuten en is gericht op kracht, conditie en flexibiliteit onder begeleiding van ervaren coaches. Schrijf je in en werk heerlijk in de buitenlucht aan jouw persoonlijke fitheidsdoelen!

Milon fitness apparatuur

Go! Health Clubs Rotterdam biedt de nieuwste Milon fitness apparatuur voor een effectieve en veilige training. Milon is geschikt voor iedereen, ongeacht je sportervaring of conditie. Met Milon train je onder persoonlijke begeleiding en behaal je sneller resultaten dan met traditionele trainingsmethodes. Onze ervaren coaches zorgen ervoor dat je altijd op de juiste intensiteit traint en je resultaten en voortgang kunt direct inzien en bijhouden.

Fysiotherapie

Bij Go! Health Clubs Rotterdam bieden we ook fysiotherapie aan als onderdeel van onze totaalaanpak voor gezondheid en welzijn. Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring en kennis op het gebied van bewegingsklachten en kunnen je helpen bij het herstellen en voorkomen van klachten. Door middel van een persoonlijk behandelplan en de nieuwste behandeltechnieken werken we samen aan het verbeteren van jouw gezondheid.

Het alternatief voor jouw sportschool in Rotterdam

Bij Go! Health Clubs Rotterdam train je met de beste apparatuur in een circuit van kracht- en uithoudingsoefeningen. Je persoonlijke Go! Health wearable stelt de apparatuur automatisch in op basis van jouw doelen en waarden, waardoor je veilig en effectief kunt trainen. Met onze methode is sporten gemakkelijk en efficiënt, met slechts 30 minuten per training.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

In slechts 30 minuten per training behaal je bij Go! Health Clubs Rotterdam 15 keer meer resultaat dan bij traditionele sportscholen. Dankzij de persoonlijke chipkaart worden de apparaten automatisch ingesteld en is het een efficiënt en laagdrempelig alternatief voor reguliere sportscholen.

Ja, je kunt iemand gratis meenemen voor een proefweek, zodat zij kunnen ervaren wat onze club te bieden heeft.

Ja, bij Go! Health Clubs Rotterdam kun je gemakkelijk meedoen met onze lessen door direct te starten met je gratis proefweek. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren over welke les het beste past bij jouw niveau.

Ja, als lid van Go! Health Clubs Rotterdam heb je toegang tot andere Go! Health Clubs. Let wel op de voorwaarden en mogelijkheden per club.

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining