Spring naar content

Welkom bij Go! Health Clubs Amsterdam, het alternatief voor dé sportschool waar je terecht kunt voor een snelle en effectieve workout in slechts 30 minuten. Onze moderne en sfeervolle club is gelegen in het hart van de stad en biedt de nieuwste faciliteiten voor jouw optimale sportervaring. Bij Go! Health Clubs sta jij als lid centraal en helpen wij je graag om jouw fitnessdoelen te bereiken.

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Amsterdam kun je gebruik maken van een speciaal ontworpen 30 minuten circuit training. Dit circuit bestaat uit verschillende oefeningen die gericht zijn op kracht, cardio en flexibiliteit. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar toch een volledige workout wilt doen.  

Outdoor trainingen

Bij Go! Health Clubs Amsterdam bieden we zowel indoor als outdoor trainingen aan, zodat je op de manier kunt trainen die bij jou past. Voor de liefhebbers bieden wij wekelijks conditie, boks en yoga trainingen aan in het Vondelpark, waar je als lid gratis aan kunt deelnemen. 

Technogym fitnessapparatuur

Onze boutique gym is uitgerust met de nieuwste TechnoGym fitness apparatuur. Van afvallen tot spieren opbouwen tot conditie verbeteren, onze apparatuur biedt talloze mogelijkheden voor een effectieve en veilige training. Bovendien stelt het zich automatisch in op jouw persoonlijke instellingen voor een optimale workout. 

Sportmassage

Bij Go! Health Clubs Amsterdam bieden we sportmassages aan om jouw herstel te bevorderen. Onze professionele masseurs helpen jou om sneller te herstellen na een intensieve training. We hebben onze eigen gecertificeerde allround massagetherapeut in huis die je kunt boeken voor verschillende soorten massages. 

Het alternatief voor jouw sportschool in Amsterdam

Bij Go! Health Clubs Amsterdam train je met de allerbeste apparatuur in een circuit van afwisselende kracht- en uithoudingsoefeningen. Met behulp van je persoonlijke Go! Health wearable stelt de apparatuur automatisch het programma voor je in. Zo train je veilig en volgens jouw persoonlijke waarden en doelstellingen in slechts 30 minuten per training. Go! Health Clubs maakt sporten voor iedereen eenvoudig en efficiënt. 

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Wat leden over ons vertellen!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs sport je slechts 30 minuten per keer, maar behaal je wel 15x meer resultaat dan in reguliere sportscholen. Dankzij de persoonlijke chipkaart worden de apparaten automatisch ingesteld en is het hét efficiënte en laagdrempelige alternatief voor reguliere sportscholen. 

Ja, dat kan! We bieden de mogelijkheid om iemand mee te nemen voor een gratis proefweek. 

Ja, je kunt direct starten met je gratis proefweek. Onze instructeurs helpen je graag op weg en geven advies over welke les geschikt is voor jouw niveau. 

Ja, als je een lidmaatschap hebt bij één van onze clubs kun je ook bij andere Go! Health Clubs sporten. Bekijk wel eerst de voorwaarden en mogelijkheden per club. 

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining