Spring naar content

Ledenservice

Welkom op onze ledenservice pagina

Aanvraag medische blokkade:

Via onderstaande link kan je een aanvraag doen voor een medische blokkade. Deze blokkade zal door de locatie waar je lid bent of staat ingeschreven door onze coaches worden afgehandeld en via mail bevestigd worden. Als er na aanleiding van jouw aanvraag nog vragen zijn nemen wij contact met je op.

Let op: wij nemen alleen aanvragen voor een medische blokkade in behandeling als deze voorzien zijn van een bewijs en/of verwijzing van een arts. Dit bewijs moet worden geüpload bij de aanvraag. Medische blokkades kunnen alleen voor in de toekomst worden aangevraagd en niet met terugwerkende kracht.

Een week voor einde medische blokkade ontvang je een mail met daarin de heractivering van jouw abonnement. Dient de medische blokkade verlengt te worden, dan kan je je richten tot de locatie waarbij je lid bent.

Vul hieronder jouw gegevens in om jouw aanvraag in te dienen.

 

Adres(Vereist)
Startdatum medische blokkade(Vereist)
Vul hieronder de startdatum in van uw medische blokkade. Alleen aanvragen voor de toekomst kunnen worden aangevraagd. Rond de 25 e van de maand doen wij de incasso van de volgende maand. Mocht deze incasso er al doorheen zijn wordt dit bedrag verrekend met de periode na de medische blokkade.
Einddatum medische blokkade(Vereist)
Vul hieronder de einddatum in van uw medische blokkade. U bent zelf verantwoordelijk om bij eventuele verlenging van de medische blokkade dit zelf aan ons door te geven. Mocht u dit niet hebben gedaan, dan zal het reeds geïncasseerde bedrag verrekend worden met de contributie na uw medische blokkade.
Een aanvraag voor een medische blokkade kan alleen wanneer er een bewijs wordt geüpload zoals omschreven in artikel 4 van de algemene voorwaarden. Een medische verklaring kan naast een verklaring van een arts ook een verwijs of opname brief zijn. Mochten wij vragen en/of opmerkingen hebben omtrent deze verklaring, dan zullen wij contact opnemen. Voeg hieronder het bestand toe als bewijs voor uw medische aanvraag.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Disclaimer(Vereist)

    Laten we kennismaken

    Plan een vrijblijvende proeftraining in

    Gratis proeftraining