Spring naar content
Capelle a/d IJssel

Welkom bij Go! Health Clubs in Capelle aan den IJssel. Wij bieden het perfecte alternatief voor een traditionele sportschool om snel en effectief je fitnessdoelen te bereiken. Onze bijzondere trainingen, die slechts 30 minuten duren, vinden plaats in ons modern uitgeruste club in Capelle aan den IJssel. Onze ervaren personal trainers staan klaar om jouw specifieke doelen in kaart te brengen en om deze samen met jou te bereiken!

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel kun je deelnemen aan trainingen van slechts 30 minuten die speciaal zijn ontworpen voor effectieve training. Door slechts twee sessies per 10 dagen te volgen, kun je alle facetten van fitness – kracht, cardio en flexibiliteit – aanpakken. Dit maakt onze trainingen uitermate geschikt voor mensen met een drukke agenda die toch graag fit willen blijven.

Indoor training

Bij Go! Health Clubs bieden wij indoor trainingen aan bij onze club in Capelle aan den IJssel. Deze club beschikt over alle faciliteiten die jij nodig hebt om jouw fitnessdoelen efficiënt en goed te halen. Samen met een personal trainer ga je hiermee aan de slag!

Milon fitness apparatuur

Onze club beschikt over de nieuwste Milon-fitnessapparatuur die veilig en effectief gebruik mogelijk maakt voor het werken aan jouw conditie of kracht. Ongeacht of je doel afvallen, spieropbouw of het verbeteren van je conditie betreft, onze apparatuur maakt het mogelijk om op een veilige en effectieve manier te trainen. De apparatuur kan automatisch worden aangepast aan jouw persoonlijke doelen, waardoor niets je workout nog in de weg staat.

Fysiotherapie

Ook voor fysiotherapie kun je terecht bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel. In de club is regelmatig een fysiotherapeut aanwezig waarbij jij terecht kan voor al jouw vragen. Ook kun je hier fysiobehandelingen uit laten voeren en een behandelplan op laten stellen.

Het alternatief voor jouw sportschool in Capelle a/d IJssel

Bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel heb je toegang tot geavanceerde fitnessapparatuur die je training naar een hoger niveau tilt. Ons trainingsprogramma omvat diverse kracht- en uithoudingsoefeningen. Dankzij de speciaal voor jou ontworpen Go! Health wearable wordt het programma automatisch aangepast aan jouw persoonlijke doelen en waarden, waardoor je veilig en effectief kunt trainen. Daarnaast kun je met slechts 30 minuten per training je doelen bereiken. Go! Health Clubs maakt sporten toegankelijk voor iedereen en zorgt voor resultaat.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel sport je op een efficiënte manier. Met behulp van onze persoonlijke chipkaart worden de fitnessapparaten automatisch ingesteld, waardoor je in slechts 30 minuten per sessie tot wel 15 keer meer resultaat kunt behalen dan bij traditionele sportscholen. Ontdek nu het toegankelijke alternatief van de sportschool om jouw sportdoelen te bereiken.

Ja, Health bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel bieden wij dit aan. Bij een professionele fysiotherapeut kun jij terecht met al je vragen. Ook kun je een behandelplan laten opstellen en fysiobehandelingen inplannen en laten doen bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel.

Deze begeleiding krijg je zeker bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel. Bij ons is het namelijk geen keus maar de norm dat een personal trainer jou helpt bij jouw trainingen. Er zijn dan ook geen extra kosten hieraan verbonden. Eén van onze personal trainers gaat samen met jou aan de slag voor het optimale sportschema voor jou samen te stellen en uit te voeren.

Ja, je kunt starten met een kosteloze proefweek bij Go! Health Clubs Capelle aan den IJssel. Onze trainers zijn beschikbaar om je te helpen en te adviseren over welke oefeningen het meest geschikt zijn voor jouw niveau.

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining