Spring naar content
NU GEOPEND!
Alphen aan den Rijn

Go! Health Clubs Alphen aan den Rijn heet jou vanaf september 2023 van harte welkom als het alternatief voor een sportschool om snel en effectief jouw doelen te bereiken. Onze speciale trainingen van 30 minuten zijn ontworpen om dit te bereiken. Je kunt kiezen voor onze modern uitgeruste club in Alphen aan den Rijn of voor onze outdoor trainingen. Onze gespecialiseerde personal trainers staan klaar om je te helpen met het bereiken van jouw fitnessdoelen.

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Alphen aan den Rijn bieden we speciale trainingen van 30 minuten aan. Door deze efficiënte manier van trainen hoef je slechts twee keer per 10 dagen naar de sportschool te gaan. Deze trainingen omvatten alle aspecten: kracht, cardio en flexibiliteit. Ideaal voor wie weinig tijd heeft en toch fit wil blijven.

Voedingsbegeleiding

Bij Go! Health Clubs Alphen aan Den Rijn kun je terecht voor persoonlijke voedingsbegeleiding op maat. Onze deskundige professionals staan klaar om een aangepast voedingsschema voor jou te ontwerpen en je gedurende het proces te begeleiden. Door de combinatie van gezonde voeding en lichaamsbeweging kun je nog succesvoller werken aan jouw fitheid.

TechnoGym fitness apparatuur

In onze club vind je de nieuwste TechnoGym fitness apparatuur. Deze apparatuur maakt het mogelijk om op een veilige en effectieve manier aan je conditie of kracht te werken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, met onze apparatuur kun je veilig en effectief trainen. De apparatuur is automatisch in te stellen op jouw persoonlijke doelen, zodat niets je workout nog in de weg staat.

Fysiotherapie

Ook voor fysiotherapie kun je terecht bij Go! Health Clubs Alphen aan den Rijn. In de club is regelmatig een fysiotherapeut aanwezig waarbij jij terecht kan voor al jouw vragen. Ook kun je hier fysiobehandelingen uit laten voeren en een behandelplan op laten stellen.

Het alternatief voor jouw sportschool in Alphen aan den Rijn

Bij Go! Health Clubs Alphen aan den Rijn kun je gebruik maken van de meest geavanceerde fitnessapparatuur om jouw training naar een hoger niveau te tillen. Het trainingsprogramma bestaat uit diverse kracht- en uithoudingsoefeningen die in een circuit indoor of outdoor worden uitgevoerd. Door gebruik te maken van je eigen Go! Health wearable wordt het programma automatisch aangepast op basis van jouw persoonlijke doelen en waarden, waardoor je op een veilige manier kunt trainen. Bovendien is het mogelijk om binnen slechts 30 minuten per training jouw doelen te bereiken. Dankzij Go! Health Clubs is sporten voor iedereen toegankelijk en effectief.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs Alphen aan den Rijn kun je efficiënt sporten. Met behulp van onze persoonlijke chipkaart worden de fitnessapparaten automatisch ingesteld, waardoor je in slechts 30 minuten per sessie 15 keer meer resultaat kunt behalen dan bij traditionele sportscholen. Ontdek nu het toegankelijke alternatief om jouw sportdoelen te bereiken.

Bij Go! Health Clubs Alphen aan den Rijn bieden wij ook de mogelijkheid om buiten te trainen. Zo kun jij indoor en outdoor trainen afwisselen. Samen met één van onze personal trainers ga jij in de buitenlucht aan de slag jouw fitnessdoelen te behalen.

Absoluut, je kunt direct beginnen met een gratis proefweek. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren welke training het beste aansluit bij jouw niveau.

Ja, deze mogelijkheid is er bij Go! Health Clubs Alphen aan den Rijn. Samen met jou gaan wij kijken welke doelen jij wilt halen en welk voedingsschema hierbij aansluit.

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining