Spring naar content

Welkom bij Go! Health Clubs Oegstgeest, het perfecte alternatief voor een reguliere sportschool om snel en effectief jouw fitnessdoelen te bereiken. Onze speciale trainingen van slechts 30 minuten zijn ontworpen om jouw doelen te realiseren, en je hebt de keuze uit onze modern uitgeruste club in Oegstgeest of onze outdoor trainingen. Onze gespecialiseerde personal trainers staan klaar om je te helpen begrijpen wat jouw fitnessdoelen zijn en om deze samen met jou te bereiken.

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Oegstgeest bieden we trainingen van 30 minuten aan die speciaal zijn ontworpen om efficiënt te trainen. Met slechts twee sessies per tien dagen kun je alle aspecten van fitness – kracht, cardio en flexibiliteit – aanpakken. Dit maakt het ideaal voor drukbezette mensen die toch fit willen blijven.

Indoor training en outdoor trainingen

Bij Go! Health Clubs Oegstgeest heb je de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Onze indoor club biedt uitkomst bij slecht weer, maar als je liever buiten traint, verplaatsen wij de sessies naar de buitenlucht. Onze club is gevestigd in het centrum van Oegstgeest.

TechnoGym fitness apparatuur

In onze club vind je de nieuwste TechnoGym fitness apparatuur. Deze apparatuur maakt het mogelijk om op een veilige en effectieve manier aan je conditie of kracht te werken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, met onze apparatuur kun je veilig en effectief trainen. De apparatuur is automatisch in te stellen op jouw persoonlijke doelen, zodat niets je workout nog in de weg staat.

Fysiotherapie

Bij Go! Health Clubs Oegstgeest kun je ook terecht met jou fysiotherapie gerelateerde vragen. In de club is speciaal een ruimte ingericht voor onze fysiotherapeute waarbij jij terecht kunt voor jouw vragen of behandelingen.

Het alternatief voor jouw sportschool in Oegstgeest

Bij Go! Health Clubs Oegstgeest heb je toegang tot geavanceerde fitnessapparatuur om je training naar een hoger niveau te tillen. Het trainingsprogramma omvat een verscheidenheid aan kracht- en uithoudingsoefeningen, die zowel indoor als outdoor in circuitvorm kan worden uitgevoerd. Met behulp van de Go! Health wearable, die speciaal voor jou is ontworpen, wordt het programma automatisch aangepast aan jouw persoonlijke doelen en waarden. Dit zorgt ervoor dat je veilig en effectief kunt trainen. Bovendien kun je binnen slechts 30 minuten per training je doelen bereiken. Go! Health Clubs zorgt ervoor dat sporten voor iedereen toegankelijk is en leidt tot resultaat.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs Oegstgeest kun je op een efficiënte manier sporten. Onze persoonlijke chipkaart wordt gebruikt om de fitnessapparaten automatisch in te stellen, zodat je in slechts 30 minuten per sessie tot wel 15 keer meer resultaat kunt behalen dan bij traditionele sportscholen. Ontdek nu het toegankelijke alternatief om jouw sportdoelen te bereiken.

Ja, bij Go! Health Clubs Oegstgeest hebben wij ook de mogelijkheid om je te laten behandelen door een fysiotherapeute. In een speciale behandelruimte op de club is er wekelijks een fysiotherapeute aanwezig om vragen aan te stellen of een fysiobehandeling te ondergaan.

Ja, bij Go! Health Clubs Oegstgeest staan er verschillende personal trainers voor jou klaar. Er zijn hiervoor geen extra kosten, want dit is onze werkwijze. Dit is een van de onderscheidende factors van Go! Health Clubs.

Bij Go! Health Clubs Oegstgeest is het mogelijk om samen met ons te kijken welke doelen je wilt bereiken en hoe je deze op een efficiënte en veilige manier kunt behalen.

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining