Spring naar content

Welkom bij Go! Health Clubs Rijnsburg, het sportschool alternatief om snel en effectief jouw doelen te behalen. Dit doen wij aan de hand van onze speciale 30 minuten trainingen. Deze workouts vinden plaats in ons modern uitgeruste club midden in Rijnsburg. Hier staan onze gespecialiseerde personal trainers voor jou klaar om jouw fitnessdoelen inzichtelijk te maken en samen te behalen!

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Rijnsburg bieden wij onze speciale 30 minuten trainingen aan. Door deze efficiënte manier van trainen hoef jij maar 2 maal per 10 dagen in de sportschool te staan. Bij deze training komen alle onderdelen aanbod: kracht, cardio en flexibiliteit. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en fit wilt worden.

Indoor trainingen

Go! Health Clubs Rijnsburg is gevestigd midden in het centrum van Rijnsburg. Door onze indoor club kun jij het gehele jaar door bij ons komen trainen. Onze club is uitgerust met moderne sportapparatuur, kleedkamers en lockers om je spullen op te bergen. Alle faciliteiten om jouw een optimale sportervaring te bieden.

Technogym fitness apparatuur

In onze club tref je de allernieuwste fitness apparatuur van TechnoGym aan. Dankzij deze geavanceerde apparaten kun je op een veilige en effectieve manier werken aan je conditie of kracht, ongeacht of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je algehele fitheid wilt verbeteren. Bovendien kun je de apparatuur eenvoudig afstellen op jouw persoonlijke doelen, waardoor niets je workout nog in de weg staat.

Fysiotherapie

Bij Go! Health Clubs Rijnsburg ben je ook aan het juiste adres voor al jouw fysiotherapie gerelateerde vragen en behoeften. Zonder een wachtlijst kun je terecht bij een professional die al jouw vragen wilt beantwoorden en fysiobehandeling kan uitvoeren.

Het alternatief voor jouw sportschool in Rijnsburg

Bij Go! Health Clubs Rijnsburg heb je de mogelijkheid om te trainen met de meest geavanceerde apparatuur. Het trainingsprogramma bestaat uit afwisselende kracht- en uithoudingsoefeningen die in een circuit worden uitgevoerd. Door gebruik te maken van je eigen Go! Health wearable, wordt het programma automatisch aangepast op basis van jouw persoonlijke waarden en doelen, zodat je op een veilige manier kunt trainen. Bovendien is het mogelijk om in slechts 30 minuten per training jouw doelen te behalen. Dankzij Go! Health Clubs is sporten toegankelijk en effectief voor iedereen.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Wat leden over ons vertellen!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs Rijnsburg sport je efficiënt. Onze persoonlijke chipkaart stelt de apparaten namelijk automatisch in, waardoor je in slechts 30 minuten per keer 15x meer resultaat boekt dan bij reguliere sportscholen. Ontdek nu het laagdrempelige alternatief voor jouw sportdoelen.

Bij elke Go! Health Club zijn er verschillende personal trainers die voor jou klaarstaan. Zij helpen je jouw doelen helder te krijgen en een passend sportschema hierbij te maken. Hierna gaan zij samen met jou aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Ja, dat is zeker mogelijk. Begin vandaag nog met jouw gratis proefweek. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden en je te adviseren over welke les het beste past bij jouw niveau.

Bij Go! Health Clubs Rijnsburg kun jij elke dag terecht. Van maandag tot en met donderdag is de sportschool geopend van 07:30 tot 21:30, vrijdag is de club open van 07:30 tot 16:00 en zaterdag en zondag zijn we geopend van 08:00 tot 13:00. Op het moment dat de regulaire openingstijden afwijken communiceren wij dit tijdig naar onze leden.

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining