Spring naar content

Vanaf 23 december in Voorthuizen: Go! Health Clubs. Dé ideale oplossing voor wie snel en effectief zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken zonder naar een standaard sportschool te hoeven gaan. Onze speciale trainingen van slechts 30 minuten zijn zorgvuldig samengesteld om jouw doelstellingen te bereiken. Je hebt de keuze uit onze moderne club in Voorthuizen of onze outdoor trainingen. Onze gespecialiseerde personal trainers staan voor je klaar om je te helpen begrijpen wat jouw specifieke fitnessdoelen zijn en om deze samen met jou te behalen!

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Voorthuizen kun je gebruik maken van een speciaal ontworpen 30 minuten circuit training. Dit circuit bestaat uit verschillende oefeningen die gericht zijn op kracht, cardio en flexibiliteit. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar toch een volledige workout wilt doen.  

Indoor en Outdoor trainingen

Bij Go! Health Clubs Voorthuizen heb je de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Onze indoor club biedt uitkomst bij slecht weer, maar als je liever buiten traint, verplaatsen wij de sessies naar de buitenlucht. Op die manier kun je heerlijk buiten werken aan een vitaal lichaam.

High-end fitness apparatuur

Onze boutique gym is uitgerust met het beste en nieuwste circuit. Een volautomatische fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint in slechts 30 minuten. Samen met jouw coach zal je stap voor stap jouw doelen behalen en een persoonlijke chipkaart of polsband zorgt ervoor dat  je altijd op de meest optimale manier traint.

Fysiotherapie

Bij Go! Health Clubs Voorthuizen ben je ook aan het juiste adres voor al jouw fysiotherapie gerelateerde vragen en behoeften. Zonder een wachtlijst kun je terecht bij een professional die al jouw vragen kan beantwoorden en een fysiobehandeling kan uitvoeren.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining