Spring naar content

Welkom bij Go! Health Clubs Goirle, dé ideale oplossing voor wie snel en effectief zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken zonder naar een standaard sportschool te hoeven gaan. Onze speciale trainingen van slechts 30 minuten zijn zorgvuldig samengesteld om jouw doelstellingen te bereiken. Je hebt de keuze uit onze moderne club in Goirle of onze outdoor trainingen. Onze gespecialiseerde personal trainers staan voor je klaar om je te helpen begrijpen wat jouw specifieke fitnessdoelen zijn en om deze samen met jou te behalen!

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs Goirle bieden we trainingen van 30 minuten aan die speciaal zijn ontworpen om efficiënt te trainen. Met slechts twee sessies per tien dagen kun je alle aspecten van fitness – kracht, cardio en flexibiliteit – aanpakken. Dit maakt het ideaal voor drukbezette mensen die toch fit willen blijven.

Indoor training en outdoor trainingen

Bij Go! Health Clubs Goirle heb je de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Onze indoor club biedt uitkomst bij slecht weer, maar als je liever buiten traint, verplaatsen wij de sessies naar de buitenlucht. Onze club is gevestigd in het centrum van Goirle.

TechnoGym fitness apparatuur

In onze club vind je de nieuwste TechnoGym fitness apparatuur. Deze apparatuur maakt het mogelijk om op een veilige en effectieve manier aan je conditie of kracht te werken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, met onze apparatuur kun je veilig en effectief trainen. De apparatuur is automatisch in te stellen op jouw persoonlijke doelen, zodat niets je workout nog in de weg staat.

Go! Fysical Fysiotherapie

Bij Go! Health Clubs Goirle ben je ook aan het juiste adres voor al jouw fysiotherapie gerelateerde vragen en behoeften. Zonder een wachtlijst kun je terecht bij een professional die al jouw vragen wilt beantwoorden en fysiobehandeling kan uitvoeren. Een afspraak boeken kan via volgende link: https://fysical.nl/gofysical-goirle

Het alternatief voor jouw sportschool in Goirle

Bij Go! Health Clubs Goirle krijg je de beschikking over geavanceerde fitnessapparatuur waarmee je jouw trainingen naar een hoger niveau kunt tillen. Het trainingsprogramma omvat een diversiteit aan kracht- en uithoudingsoefeningen die zowel binnen als buiten in circuitvorm kunnen worden uitgevoerd. Dankzij de speciaal voor jou ontworpen Go! Health wearable wordt het programma automatisch aangepast aan jouw persoonlijke doelen en waarden, zodat je veilig en effectief kunt trainen. Binnen slechts 30 minuten per training kun je je doelen bereiken. Sporten bij Go! Health Clubs is voor iedereen toegankelijk en resultaatgericht.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs Goirle kun je op een zeer efficiënte manier sporten. Door middel van onze persoonlijke chipkaart worden de fitnessapparaten automatisch ingesteld, waardoor je in slechts 30 minuten per sessie tot wel 15 keer meer resultaat kunt behalen dan bij traditionele sportscholen. Hiermee onderscheiden wij ons van een normale sportschool. Ontdek nu het toegankelijke alternatief om jouw sportdoelen te bereiken.

Ja, dat kan zeker. In onze club is Go! Fysical Fysiotherapie gevestigd. Hierdoor kun jij snel en zonder wachtlijst terecht met al jouw fysio gerelateerde vragen. Ook kun je een behandelplan laten opstellen en uitvoeren bij een echte professional binnen de fysiotherapie. Een afspraak boeken kan via de volgende link: https://fysical.nl/gofysical-goirle

Ja, bij Go! Health Clubs Goirle kun je ook buiten trainingen volgen, waarbij je wordt begeleid door een persoonlijke trainer. Als het weer niet meezit, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze indoor club.

Van maandag tot en met zondag zijn wij van 08:00 tot 12:00 geopend. Daarnaast zijn we van maandag tot en met donderdag ook in de middag en avond geopend van 16:00 tot 21:00. Genoeg mogelijkheden voor jou om zelf een geschikte tijd te kiezen om te komen sporten.

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining