Spring naar content

Bij Go! Health Clubs Spijkenisse ben je van harte welkom voor een snelle en effectieve workout van slechts 30 minuten. Onze moderne en gezellige club biedt de nieuwste faciliteiten voor een optimale sportbeleving. Naast onze indoor faciliteiten bieden wij ook outdoor trainingen aan in Spijkenisse. Doe mee met onze bootcamp lessen en krijg de ultieme full-body workout in de buitenlucht!

30 minuten circuit training

Bij Go! Health Clubs in Spijkenisse bieden we een speciaal ontworpen circuit training van 30 minuten aan. Dit circuit bevat diverse oefeningen gericht op kracht, cardio en flexibiliteit. Dit is de ideale workout voor als je weinig tijd hebt, maar toch een complete training wilt doen!

Indoor en outdoor functioneel trainen

Bij Go! Health Clubs Spijkenisse bieden we zowel indoor als outdoor trainingen aan, zodat je op de manier kunt trainen die het beste bij jou past. Tijdens de outdoor circuit training ga je onder begeleiding van een ervaren coach 45 minuten aan de slag met kracht, conditie en flexibiliteit. Je kunt onze outdoor bootcamp locaties vinden in de buurt van het centrum aan de Elementenweg en in de natuurrijke omgeving van de Uitwaayer in Spijkenisse.

TechnoGym fitnessapparatuur

Go! Health Clubs Spijkenisse biedt de nieuwste TechnoGym fitnessapparatuur voor een effectieve en veilige training, die zich automatisch aanpast aan jouw persoonlijke instellingen. Met onze apparatuur train je slechts twee keer per 10 dagen 30 minuten onder persoonlijke begeleiding. Bovendien kun je bij ons jouw resultaten en voortgang direct inzien, zodat je altijd op de hoogte bent van jouw prestaties en jouw trainingen kunt aanpassen waar nodig.

Voedingsbegeleiding

Bij Go! Health Clubs Spijkenisse bieden we professionele voedingsbegeleiding aan om je te helpen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Onze voedingsdeskundige maakt een op maat gemaakt plan dat past bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Op deze manier ondersteunen we je niet alleen bij het sporten, maar ook bij het behalen van een gezonde levensstijl.

Het alternatief voor jouw sportschool in Spijkenisse

Trainen bij Go! Health Clubs Spijkenisse betekent dat je gebruik maakt van de beste apparatuur in een circuit met afwisselende kracht- en uithoudingsoefeningen. Je persoonlijke Go! Health wearable zorgt ervoor dat de apparatuur automatisch het programma voor je instelt, zodat je veilig en effectief kunt trainen volgens jouw persoonlijke waarden en doelstellingen. Onze methode maakt sporten eenvoudig en efficiënt, met slechts 30 minuten per training.

Start met een
gratis proeftraining

... en overtuig jezelf!

Impressies
van de club

Meest gestelde vragen

Bij Go! Health Clubs Spijkenisse haal je in slechts 30 minuten per training maar liefst 15 keer meer resultaat dan in traditionele sportscholen. Dit is mogelijk dankzij onze persoonlijke chipkaart waarmee de apparaten automatisch worden ingesteld, waardoor het een efficiënt en laagdrempelig alternatief is voor reguliere sportscholen.

Ja, dat is mogelijk! We bieden de optie om iemand gratis mee te nemen voor een proefweek, zodat zij kunnen ervaren wat onze club te bieden heeft.

Ja, Voor deelname aan onze lessen kun je meteen beginnen met je gratis proefweek bij Go! Health Clubs Spijkenisse. Onze instructeurs staan tot je beschikking om je te begeleiden en te adviseren over welke les het meest geschikt is voor jouw niveau.

Ja, als lid van Go! Health Clubs Spijkenisse heb je toegang tot de andere Go! Health Clubs. Let wel op de voorwaarden en mogelijkheden per club.

Wat leden over ons vertellen!

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining